1440
Det siger mine kunder

Naturligt forhold til mad

Jeg skriver for at takke dig for, at du på rekord tid fik ændret mit syn på mig selv, at jeg ikke var GIGANTISK stor og fed, og på en fed og sjov måde fik du sagt at jeg nok ikke ville blive en sylfide,tur fordi min krop nu en gang er meget muskel og tæt, og det blev jeg sgu lettet over. 

Maiken, du er en enorm dygtig diætist, du ser mennesket bag overvægten og lytter på ens historie og taler ud fra det. Jeg er dig meget taknemlig for, at du ændrede mit syn på mad, de negative tanker jeg havde før er forsvundet. Du gav du mig en bevidsthed om, at den måde jeg tænkte på var forkert og du gav mig med min kostplan et naturligt forhold til mad. 

Der var på ingen måde en løftet pegefinger eller tonen “tag dig sammen”. Tværtimod var det med en følelse af, at vi gør det her sammen og “du kan gøre det, det ved jeg” – og det er lige det man har brug for. Overvægt er meget tabu at tale om, men hos dig var det jo lige frem spændende og hyggeligt. 

SÅ igen tak Maiken, tak fordi du gav mig glæden for mad og mig selv tilbage. 

Stine

 

Samme mand – men et nyt liv i en ny krop!

 

   2015                  2017

Efter mere end 20 år som overvægtig tog jeg mod til mig i 2015 til at besøge en klinisk diætist for første gang i mit liv. Den første tur på den frygtede vægt hos Maiken var på alle måder en øjenåbner for mig for, at nu skulle der altså ske noget – og så kunne jeg mærke fra starten, at jeg i Maiken ville jeg få en fantastisk sparringspartner til at hjælpe mig med forløbet.  

Nu er der gået 2 år, og mit samlede vægttab er 39 kg – det er vildere, end jeg turde drømme om. Maiken kan den fantastiske balancegang mellem at være opmuntrende og rosende, men samtidig har hun været meget opmærksom på, at vægttabet ikke måtte blive en uhensigtsmæssig besættelse for mig.
Nu går vi i gang med næste meget vigtige fase – vedligeholdelse af vægttabet.

Jeppe H. 

Mit nye liv er fantastisk!

jan 2016

jan 2016

maj 2015

2015 blev året, hvor jeg besluttede at mit liv skulle ændres! Travlt forretningsliv med mange arbejdstimer, middage, vin og for lidt motion. Min krop var ukendelig og min livsstil elendig!  
Kontaktede klinisk diætist Maiken Beck  – og nu 6 måneder efter er vægten 30 kg mindre, min kondition i top – og mit liv er fantastisk!

Mads P

Mavesmerter i mange år

Problemer med min mave igennem mange år. Eftermiddage blev brugt i sengen med svære smerter. Konstant dårlig samvittighed overfor familien. 2015 diagnose irritabel tyktarm (IBS) og fik at vide, at der desværre ikke var så meget at gøre ved denne lidelse. Læste på internettet om FODMAP diæten. Startede forløb hos klinisk diætist Maiken Beck januar 2015 og hun forstod at gøre FODMAP diæten forståelig og overskuelig. Smerterne forsvandt! I dag har jeg næsten aldrig ondt i maven, energien er tilbage, eftermiddagene bliver brugt til hygge med mine børn. Det har været en øjenåbner at være at være på FODMAP og jeg har fået en helt anden verden og hverdag – kan varmt anbefale klinisk diætist Maiken Beck.

Malene Bager

11 årig pige med vægtproblem

Forløbet hos Maiken Beck har været en fornøjelse, og efter mange mislykkedes forsøg på at hjælpe vores datter på 11 år med sin overvægt, så vidste jeg  allerede ved første besøg at det ville lykkes denne gang. Vægten er nu efter 5 måneder helt normal. Min datter er så sej og er blevet meget mere opmærksom på hvad og hvor meget hun spiser, hun er stadig glad for mad, men på den gode måde 😄
Tak for din hjælp og din søde måde at være på.

Linda Holst

Et nyt liv

Da jeg første gang mødte op på klinikken havde jeg slet ikke forestillet mig, hvilke forandringer jeg ville opleve. Jeg har tabt mig og alt i alt er der forsvundet 36 cm rundt om taljen. Mit kolesteroltal er normalt. Min puls er normal. Min gigtsygdom er i ro… og al smertestillende medicin ligger pænt i skabet og har ikke været fremme de sidste 2 måneder. Det har jeg ikke oplevet de sidste 15 år. Herudover er jeg sluppet for migræne, eksem og min nikkelallergi er mirakuløst forsvundet! Jeg sover som en sten, spiser sundt og træner 3 gange om ugen med højere intensitet end nogensinde.

Jeg har fået et nyt liv – og en stor tak for Maiken Beck’s måde at motivere fra start til slut.

Marianne H Hansen

Fodmap

20 år med maveproblemer og efter en grundig introduktion til FODMAP diæten er mine maveproblemer næsten forsvundet. Fantastisk at møde en professionel med stor viden og erfaring. Tak!

Susanne K

Spis dig i bedre form

Maiken Beck er en meget inspirerende og engageret foredragsholder. Formidler et budskab så alle kan forstå det. Hendes viden er opdateret og hun taler ud fra et stort erfarings grundlag. Et foredrag med Maiken giver inspiration og redskaber, man kan arbejde videre med i egen hverdag såvel privat som professionelt. Kan varmt anbefales!

Susanne Holm Kristensen

Hovedpine

Jeg har været til flere diætister gennem årene, men jeg har ikke mødt nogen som kan støtte mig og give mig et kærligt spark som Maiken Beck. Maiken er en fantastisk diætist. Jeg føler mig tryg. Hun lytter til mine behov og vaner og finder en løsning, der passer perfekt til mig. Det kan varmt anbefales, Jeg lider af kronisk hovedpine derfor går mit vægttab ikke altid lige så hurtigt, men Maiken forstår at motivere mig og det er guld værd. Maiken hjælper mig med at indtage de rigtige fødevarer, så jeg kan mindske min hovedpine mest muligt, det er en sej kamp, men uden Maiken var jeg slet ikke kommet i gang. Maiken støtter mig og bakker mig op i processen og giver mig et skub når jeg har brug for det. Jeg kan varmt anbefale at bruge en diætist når man gerne vil tabe sig, men det er vigtigt at finde en diætist, der har styr på, hvad der virker for dig – og det har Maiken Beck. 

Juliane A

Starten på en ny livsstil

Hvilken forandring, har nu tabt ca. 14 kg. Uden det sure liv på slankekur, kun med små ændringer i min dagligdag, ingen smør på brødet, mere fuldkorn, frugt og grønt, spise mellem 5-6 gange om dagen, mere motion. Men vigtigst af alt samtaler med diætisten som gir det sidste skub.

Søren Toft