1440
Det siger mine kunder

Priser 2021

VÆGTTAB kr. 1.500,-

Din personlige livstil!

En konsultation, som tager udgangspunkt i dig og din livsstil.

Vi snakker om dine aktuelle kost- og motionsvaner og om, hvordan din arbejds- og familiestruktur er i hverdagen. Vi udarbejder en realistisk kost-, og handlingsplan for dit vægttab , naturligvis under hensyntagen til eventuelle sygdomme/medicin mv.

Vi tilpasser helt konkret en personlig kostplan til dig – baseret på dine egne kostvaner. Det gør det super nemt for dig at overholde din nye kost.

Vi udregner Body Mass Index (BMI) og måler Bodycomposition (BC), det vil sige kroppens fedtprocent, muskelmasse, indre fedt og fysisk alder.

Vi tilbyder 24-timers mailkontakt under hele forløbet. Det betyder rent praktisk, at du har mulighed for at maile til os, nå du har behov. Og du får naturligvis svar samme dag.

I alt en konsultation på 1½ time, plus én ekstra opfølgende samtale senest efter 2-3 uger.


DIÆT OG KOSTVEJLEDNING kR.  1.200,-                                                                                                                                                                        

Din tryghed, når du har en diætkrævende sygdom 

En konsultation, som tager udgangspunkt i dig, din sygdom og din livsstil. Det kan være at du har diabetes, forhøjet kolesterol, mave-/tarmproblemer (irritabel tyktarm/diarre/forstoppelse/oppustethed), cancer/kemoterapi med spise-/vægtproblemer, brug for ekstra ernæringsterapi på grund af ufrivilligt vægttab mv.

Vi tager med andre ord udgangspunkt i din diagnose og/sygdom og situation. Du får en grundig diætvejledning, som naturligvis bliver tilpasset netop til dig og din situation.

I alt en konsultation på 1 time.


DIÆT OG KOSTVEJLEDNING – FODMAP kr. 1.500,-

Diæten til dig med mavesmerter, udspilet mave fyldt med luft og et vekslende afføringsmønster. En irritabel tarm. Den gode nyhed er, at du ved at udelukke bestemte kulhydrater fra din kost i 4-8 uger ofte vil få ro i maven.

Vi tager helt konkret udgangspunkt i din diagnose/sygdom og situation. Du får en grundig diætvejledning i FODMAP diæten, som naturligvis bliver tilpasset netop til dig og din situation.

FODMAP diæten går ud på at begrænse eller helt udelukke bestemte kulhydrater fra kosten i en periode på 4-8 uger. Nogle gange er det mængden af et bestemt kulhydrat, der giver symptomer, så det kan være nok at begrænse nogle fødevarer – mens andre må helt udelukkes,

Selv konsultationen tager 1½ time og du får en personlig skræddersyet handlingsplan for din FODMAP diæt . Efter 1 uge mailer vi sammen og 4-6 uger senere senere mødes vi igen til en konsultation, hvor vi sammen evaluerer forløber og genintroducere nogle af de fødevarer, som du har holdt pause med i denne periode.

I alt én konsultation på 1½ time + 1-2 mailkorrespondancer + én opfølgende konsultation på ½ time .


Vægttjek                                                                                                                                                                  Kr. 450,-

Din mulighed for at holde fast i dit vægttab og få succes!

En konsultation, hvor vægttabet følges og diskuteres med din kliniske diætist. Du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål, justeret din diæt, og du bliver målt og vejet, så du kan følge dit vægttab. Hvis du har lyst og mod på det, så følger vi også din “bodycomposition” dvs. din vægt, fedtprocent, muskelmasse og fysiske alder.
Samtidig er konsultationen en motiverende samtale, som sigt er med til at give dig et hurtigere og varigt vægttab.

I alt en konsultation på 20 minutter.


Opfølgende konsultation  – når det kræver lidt ekstra tid                                                                                                                                                                 Kr. 600,-

Din mulighed for at holde fast i din diæt og få succes!

Denne lidt længere opfølgende konsultation er i forbindelse med en grundlæggende kost-og diætvejledning.
Det er en tidsmæssigt længere opfølgning til de situationer, hvor det er lidt svært.  Det kan være en maveproblematik, spiseforstyrrelse, kompliceret vægttab, svært alvorlig sygdom eller andet, hvor det kræver lidt ekstra tid. 
Du har mulighed for at få svar på dine spørgsmål, justeret din diæt  – og vi finder sammen ud af det næste trin i din behandling. 
Samtidig er konsultationen en motiverende samtale, som sigt er med til at du holder fast i din diætbehandling. 

I alt en konsultation på 30 minutter.


VÆGTTJEK X 5 KLIPPEKORT                                                                                                                            Kr. 1.775,-

Du får rabat og bliver holdt fast i dit vægttab

Et klippekort til 5 opfølgende vægtkonsultationer hos din kliniske diætist.

Vi tilbyder altid  24-timers mailkontakt under hele forløbet. Det vil sige, at du kan maile til os, når du får behov – og du får så vidt muligt svar samme dag.


tELEFONKONSULTATION kR.  1.000,-                                                    

Din MULIGHED, HVIS DU IKKE KAN KOMME TIL EN PERSONLIG KONSULTATION

Har du ikke mulighed for at komme til et personligt fremmøde, så kan det være en mulighed at vælge en telefonkonsultation, skype, teams eller lignende.

En konsultation, som tager udgangspunkt i dig, din sygdom og din livsstil. Det kan være at du er overvægtig,  forhøjet kolesterol, mave-/tarmproblem (irritabel tyktarm/diarre/forstoppelse/oppustethed). Giv os et ring og vi finder ud af om vi kan hjælpe dig. 

Ønsker du en telefonkonsultation skal du sende os en mail med en beskrivelse af dit problem – og meget gerne, hvad du normalt spiser mv. 
Du får nærmere instruks i dette, når du ringer og bestiller en tid. 

Vi tager altid udgangspunkt i din diagnose og/sygdom og situation. Du får en grundig diætvejledning, som naturligvis bliver tilpasset netop til dig. 

I alt en konsultation på 1 time.


bemærk!

Du får samme erfarne kliniske diætist under hele forløbet. Vi går nemlig ind for en tæt og god behandlerkontakt.

Der er mulighed for at benytte vores 24-timers mail-hotline, hvor du kan få svar på de spørgsmål, som opstår undervejs. Mails bliver så vidt muligt besvaret indenfor 24 timer.

Vores sekretær, Sanne, sidder ved telefonen dagligt mellem kl. 8.30-16.30. Så får du brug for at snakke med din personlige diætist, så ring til Sanne og læg dit telefonnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.