1440
Det siger mine kunder

HAPSERE – HAR DU EGENTLIGT BRUG FOR ET MELLEMÅLTID?


Mellemmåltider er lunefulde. De skal holde energien oppe gennem dagen og forhindre, at du spiser for meget mellem mellemmåltiderne. Men hvad har du egentlig brug for. 

Læs artiklen i magasinet I FORM nr. 15, 2021 og hør hvad klinisk diætist Maiken Pantmann Beck giver dig af gode og inspirerende råd. 

 

Corona tid / for meget skærmtid

Hjemsendt og arbejdsplads i hjemmet. Mange timer foran skærmen. Mange hyggekalorier og måske ekstra kilo.  Kroppen fungerer ikke optimalt. Du er mere træt/irriteret. Mangler måske lige det sidste overskud. Ofte kræver det få kost ændringer og kroppen er i balance.

Nøgleordet er den enkelte medarbejder, vaner og uvaner. Find det værktøj, der fungerer bedst, så de gode vaner bibeholdes. 

Hvad med 45 minutters foredrag om sund kost / livsstil på hjemmekontoret ? Direkte på skærmen og ud til medarbejderne? 

Lad os mødes på Google Meet eller Teams i 45 minutter !  Jeg giver dit firma og dine medarbejdere en fornuftig og inspirerende snak om en sundere corona livsstil.  

Interesseret? Giv os et ring på tlf. 39 62 20 70 – og vi finder ud af om det kunne være en ide. 

 


E-sport ASTRALIS – et nyt samarbejde

Enhver der dyrker sport på eliteplan ved, hvor vigtig det er, at kroppen fungerer optimalt. Ofte skal der kun få kost ændringer til, at alt fungerer og kroppen er i balance. Nøgleordet er at tage udgangspunkt i spilleren og finde det værktøj, der fungerer bedst.

Mange sportsudøvere har været forbi klinikken og med succes fået optimeret deres kost og senest er det med fornøjelse, at jeg har etableret et  samarbejde med et af verdens bedste e-sport counter strike hold: Astralis Esport/RFRSH .

Fantastisk spændende at følge deres vej til toppen!

Maikens goal is that her clients should, as far as possible, always have the best treatment. Therefore our atlethes will always meet a clinical dieter with great dedication, high professional knowledge and experience and they receive a high level of service throughout the treatment process.”

Kasper Hvidt, 
Director of Sports,
RFRSH – Capturing the biggest moments in esports

 

FODMAP – en ny  revolutionerende diæt

En ny revolutionerende diæt for dig som lider af irritabel tyktarm. Symptomerne er mangeartet, men som oftest meget luft i tarmen, oppustethed, kolikagtige smerter og skiftende afføringsmønster. Det er en almindelig tilstand hos rigtig mange danskere, hvor generne i dagligdagen er generende og fylder meget. Tidligere har det ikke været muligt at tilbyde god og effektiv behandling, men nu er der kommet en revolutionerende diæt. FODMAP diæten er startet i Australien og har igennem flere år været anvendt med stor succes.

Diæten kan med fordel også anvendes til andre typer mave-/tarmsygdomme, men det kræver dog en grundig konsultation af en specialuddannet FODMAP klinisk diætist, før man starter på diæten.  

FODMAP er en diæt, som har en eminent god virkning på de fleste, der lider af disse mavegener. Den tager primært udgangspunkt i at fjerne en del af de “fermeterbare” kulhydrater fra kosten og herefter gradvist introduceret dem igen efter en 8 ugers periode. Det er en svær diæt og gennemføres derfor bedst ved en grundig vejledning af en specialuddannet FODMAP diætist.

Klinisk diætist Maiken Beck har taget efteruddannelsen på Kings College i London og er certificeret FODMAP diætist.  

Er du interesseret i at høre mere, så ring til os på tlf. 39 62 20 70